JEUGDVERPLEEGKUNDIGE

 

Jeugdverpleegkundige

De Gouden Kraal werkt samen met Jeugd en Gezin
Jeugd en Gezin zet zich voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen in regio Gooi en vechtstreken. We bieden zorg in de directe omgeving van het gezin. U kunt een beroep doen op jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en gezins- en opvoedcoaches. Bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van een kind sta je er als ouders niet alleen voor. Jeugd en Gezin geeft je graag advies en ondersteuning.

Marcia Rozemeijer is jeugdverpleegkundige voor Jeugd en Gezin. Een keer per maand, zie de jaarkalender, komt ze op De Gouden Kraal. Marcia is er voor schooltijd en zal bij de ingang van de kleuters staan. Daar is ook het kamertje waar ze gebruik van zal maken om in alle rust met u te praten waarover u wilt.

Wat kan zij voor u betekenen? Als u vragen heeft over bijvoorbeeld bedplassen, luizen, pesten, sociale ontwikkeling, voeding, opvoeding….. dan denkt ze graag met u mee! Ze heeft ook materiaal mee om een ogentest te doen, een gehoortest en om uw kind te meten en/of te wegen mocht u daar behoefte aan hebben.